Midsommar

Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat midsommar helgen på Gräsö hos min farmor och farfar. På plats var även pappa och sambo samt bror och tillhörande flickvänn. Även om det var regn på midsommar så fick vi några fina dagar efteråt. Jag tror söndagen bjöd på finast väder det här året för min del. Kvällen var underbart varm och mysig.

Kan inte påstå att vi fått så mycket gjort de här dagarna. Vi har mest ätit, promenerat, ätit mer och lekt med hundarna. Riktig semester med andra ord. Vi gjorde även ett besök hos mormor och morfar som har sommarstugan på Gräsö. Någon seriös hundträning har det inte blivit trots att både lydnads och spårgrejjor var med. Vi får ta tag i det nu när vi är hemma istället. Tror dock inte det gått någon nöd på varken hundar eller mig. Alla har sommnat snabbt på kvällarna ändå 🙂

De nyinhandlade scalibor halsbanden verkar fungera bra. Har än så länge bara hittat en krypande fästing på Meja och hoppas vi inte smugit med några fler hem till Umeå. Fast å andra sidan hittade jag inte så många på pappas obehandlade Mika heller, så det kanske inte fanns sååå många fästingar ändå, fast det låter osannolikt.

Fina bilder från helgen kommer sen!

Annonser

4 kommentarer

Under Vardag

4 svar till “Midsommar

 1. nydalafavoriter

  Huvva! Jag gillar inte fästingar. Det är djävulens påfund.

  Ibland behöver man lite semester, jag har gjort detsamma hos mina föräldrar, så nu återstår väl bara att se om man blivit uppvilad eller förslappad =)

 2. Ibland är det härligt att bara vara! Men nu börjar allvaret igen 😉 Träna träna träna! 😛

 3. Låter som en mysig midsommar.

  Ja, här känns det riktigt ”pissigt” just nu. Har inte lust med något alls känns det som. Förhoppningsvis kommer träningslusten tillbaka när jag fått sörja färdigt att det inte blev valpar den här gången.

  Kram

 4. Haha, nej den här gången hade jag bara fått lite solsting 😛

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s