Euforisk

I onsdags upplevde jag kanske vinterns bästa dragpass. Åkte på Kullaspåret utanför Umeå och föret var riktigt hårt, speciellt med tanke på att det inte körs upp med pistmaskin.

Började med att testa något nytt, trespann med hela gänget! Fungerade riktigt bra men det blev inte så mkt träning för mig. Dessutom orkar inte Siri springa allt för fort så det blev mest att stå och staka för mig.

Bestämde mig sen för att ta ett varv till med bara Meja för att få lite träning. Förväntade mig inte att hon skulle springa på så bra eftersom vi redan kört ett varv på 5,7 km, men så fel jag hade! Hon kutade på som en tok! Hade glömt hur kul Kullaspåret är med alla svängar, att dessutom köra med pannlampa i mörkret ger en extra fartkänsla! Jag åkte på i ganska högt tempo men med Mejas hjälp var det inte ens jobbigt. Det kändes som jag kunnat åka hur långt som helst! Verkligen super fint före!

Träningspass som det i onsdags ger mig en stor lyckokick och massa energi. Det är så förbannat kul med skidåkning och framförallt skidåkning med hund!

Annonser

1 kommentar

Filed under Vardag

One response to “Euforisk

  1. Lena

    Hej Helene och Meja!
    Vill med detta få gratulera er båda till att ha blivit Årets rapportör i Aussie-klubben!
    Lena & Popper i Uppsala

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s